OHplumpy!

My photo
they said that i have split-personality.and isn't it sounds cool?

current mumbling.

untuk kembali menulis,mungkin bukan sekarang.

Friday, January 14, 2011

kau fikir ini shoping mall?

saya tahu lah awak kapel.ye,kapel  mmg bahagia.

tapi,tak perlu lah nak peluk-peluk bagai kt depan saya.saya juling mata tengok awak peluk-peluk.stim ok.LOL.

awak yg perempuan,
awak pakai tudung kot.malu la sikit.saya yg tengok ni lagi malu ok.awak ke sana sini dengan pakwe awak tu saya pedulik apa kan?mcm takde member perempuan dah.tapi sampai tahap berpelukan pun kt depan orang ramai,awak ingat awak hot siap nak jeling-jeling kami yg melihat ni?euuwww.pleasee la.

awak yg lelaki,
kau nk peluk nak apa apa dan apa,buat dalam semak boleh?tak pun cari bilik terus.jangan show off sangat lah kau ada awek.orang lain pun ada.pegang sana pegang sini.rimas doe.kt shopping complex tu boleh lg lah nk tutup sebelah mata.tapi ni universiti der.tmpt belajar.in case if u don't know what university stands for exactly,

here goes,

A university is an institution of higher education and research, which grants academic degrees in a variety of subjects.     *credits to wikipedia.

wateva,wateva.jangan cakap lah aku cemburu.sekelumit pun tidak.cuma aku yg melihat ni merasa malu dengan perbuatan kamu yg tak tahu malu tu.

hal-hal dalam bilik jangan buat kt luar lah.malu lah orang tengok.kan ayul kan?keh3.

tolonglah fahamkan ayat di atas.please :)


footnote : cakap pasal kapel,bru ingat.dah lama lah tak dating.anyone?cekodod sayang,jom :)

20 comments:

Fatin Athirah Amani said...
This comment has been removed by the author.
platipus said...

lain kali kalau dia buat lg.
kau org rakam je..biar dia nmpk..
kalau dia tnya, ckp nak masuk kan kat youtube..

keh2

DuniakuAbstrak said...

haha

sape yg peLuk2 depan yu tu yayang?

Husna Lana said...

kesimpulannya, kat mana2 pun jgnlah buat free show. especially dlm pgg wayang tgk cerita khurafat. nak tgk wayang ke nak buat wayang? isk

hackshitam said...

if the relatio doesnt make u a better person, then u are with the wrong one.
SOO TRUEEEEE..

plumpy.tootsie said...

**fatin athirah amani,
couldn't agree more,dear :)
dh kne tinggal baru lah rasa rugi kan?ni pun i just tunggu je bile mereka nak break coz there's one cuople tu mcm ni gak dlu.dh break dh pun.

plumpy.tootsie said...

**platipus,
setakat pelukpeluk masuk you tube tak leh cecah ribu riban views babe.gua nak cecah ribu riban.keh3

plumpy.tootsie said...

**duniakuabstrak,
ada lah budak tu.bajet hot je bile i tgk diaorang.diaorang tak tau kite lg expert kan anje?LOL

plumpy.tootsie said...

**husna lana,
if seat kt tengah-tengah mmg takleh terima.if seat couple,nk buat apa,lantak mereka lah.asalkan mata kita tak nampak.keh3

plumpy.tootsie said...

**hackshitam,
so?ada rasa apa-apa tak?keh3

:: cekodod :: said...

bila rasa malu hilang
ke mana? kuantan jom

mcjust.lol said...

ini kes kemaruk bercinta nih. sehari tak pegang takleh. bencikkk

Rebelle said...

ow.. dalam universiti pon boleh?sangat advance..

sooooooo.. if the relationship doesn't make you a better person, then you are with the wrong one.

can't agree more.. (:

plumpy.tootsie said...

**cekodod,
nak biar,kita yg melihat.nak ditegur,mereka kata kita cemburu.f*ck la weyh aku nk jeles2 ni.LOL

plumpy.tootsie said...

**mcjust.lol,
gua pun meraba gak bhai.tp taklah show off.

opss.TER bgtahu pula.keh3

plumpy.tootsie said...

**rebelle,
some peeps just dont know how to define university clearly.

yup.love should always turn u into a better person.

izzad b* said...

yap. gedik2 jer tgk.. ahha

plumpy.tootsie said...

**izzad b*,
ntah.ntah.gedik kan mereka?LOL ;)

hamzah ian said...

keh keh..

gua slalu gak buat camni.. tak perasan dow tetibe tangan merayap.. haha

plumpy.tootsie said...

**hamzah ian,
klu kt shopping mall,gua ttup mata je doe.tak heran pun.