OHplumpy!

My photo
they said that i have split-personality.and isn't it sounds cool?

current mumbling.

untuk kembali menulis,mungkin bukan sekarang.

Saturday, September 18, 2010

baby dumping.

no wonder lah pembuangan bayi semakin banyak.
durex mahal ke?ROFLMAO.

i came across this ad while surfing just now.


mahal ke benda ni?i tak pernah beli lah.kih kih kih.


btw,
i don't even bother if u wanna have sex for zillions times.but then,wear protection,or mybe,have u ever heard pancut luar? (i'm blushed when i typed these things.)

itulah perempuan.bodoh.bukti cinta konon.

itulah lelaki.bahlul.kalau cinta buktikan lah.

orang cakap kalau nak buat jahat,biar berilmu.kalau nak rage pun biarlah berilmu.kan amoi?

kesian u kene rage.takpe.i tau u strong and steady.kih kih kih


footnote : forbidden fruit taste better.itu apa omputih cakap.konon-konon nak ikut omputih,kau pun nak jugaklah sex-before-marriage?

11 comments:

areleaf said...

keyword ape lu gune time surfing sampai ad camtu kuar?kehkehkeh..

amoi said...

HAHA.
aku rasa ni kali ke-3 aku kena rage.
tak tahu lah ada lagi yang rage aku secara senyap-senyap dan aku terlepas pandang

but

alah bisa tegal biasa dah.

HAHA~

The Poyo Me said...

Hahaha...
I lol'ed.

tu la sapa suruh pancut ******.
anak-anak yang keluar semua jadi troller.

eh kaitan ke?

AyuE SurihanyOt said...

amoi kena rage???wow hot story...

plumpy.tootsie said...

areleaf,
eh lu ni..jgn lah tanye soalan yg boleh buat wa blushing.

amoi,
latest entry tu psl lu jgk ke?

the poyo me,
kaitan?mcm xde je.LOL.sume anak yg kuar hasil pancut *****.KAH KAH KAH :D

ayue surihanyot,
hot hot hot.takpe.amoi cool.

Encik Tikus said...

rage jgn tak rage. tapi gua suka pempuan ragged

plumpy.tootsie said...

encik tikus,
i ragged.i lah.i lah.KAH KAH KAH!

DuniakuAbstrak said...

rage takpe jgn rape

plumpy.tootsie said...

duniakuabstrak,
yg tu.yg tu.yg tu..errr -.-'

J. Abdullah said...

ha. i have a whole collection of these funny adverts by durex. lol!

setahu gua benda ni murah je. lu check out kat 7E punya kaunter. sebab tu budak budak sekolah menengah pun boleh beli dol.

plumpy.tootsie said...

j.abdullah,
i dh tgk dh that day kt watson.only rm5 or 6 gitu lah.murahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sangat.no excuse untuk tak membelinya (if u tend to do sex)