OHplumpy!

My photo
they said that i have split-personality.and isn't it sounds cool?

current mumbling.

untuk kembali menulis,mungkin bukan sekarang.

Friday, September 17, 2010

couple vs single.

single is simple.hell ya.couple is trouble?i beg to differ,please.couple isn't trouble at all.i'm not saying this because i already have one or what.i'm single and i'm not ready yet to have one.

the real problem in a relationship is you yourself who are not ready yet to commit.

some of peeps may said that stay single is the best.but then,when your time has come,everything they said would change instantly. (jangan gelak,sebab living-proof dah banyak)

what i'm trying to say,

accept the fact,you'll need someone to please you everytime u need one.


footnote : kadang-kadang ada orang bangga dia single,tapi dalam hati,dia sebenarnya sunyi. ROFLMAO.

16 comments:

The Poyo Me said...

footnote kamu terkena sebijik ke kepala aku. ayarkkk!!

p.s. nak tanya. aku tahu sekarang ni aku tak bersedia nak commit.tapi aku masih tak dapat keluarkan dia dari kepala aku. bagaimana ek? arrggg...kang aku jadi gay kang....

hamzah ian said...

single mmg merana tp kalau kapel mcm haram baik tak yah kapel.. dem

areleaf said...

ok gua dah tak sunyi sebab gua dah ade cik pelangi..

plumpy.tootsie said...

the poyo me me,
jom kite gay same.i dh bosan dgn lelaki.kih kih kih

hamzah ian,
kalau nak kapel halal,u kawen je.toink toink toink.btw,yg wt haram tu klu tak serius.

areleaf,
sikit pun kiteorg tak amek port psl lu ngan cik rainbow lu tu.kih kih kih

DuniakuAbstrak said...

aku faham..aku pernah merasainya..

plumpy.tootsie said...

duniakuabstrak,
yg mane?bangga dan sunyi?kih kih kih

amoi said...

yey. I still not ready for a commitment.

but I know sampai satu masa aku akan rasa sunyi. dan mahu ada bf macam orang lain.

but meantime. lets enjoy first larh!

HAHA~

plumpy.tootsie said...

amoi,
same goes here babe.selagi belum masa,kite enjoy jah.kih kih kih

bukan penggoda said...

leplep dah ada cik pelangi? hahaha.

i love this entry. but don't ask me why.

plumpy.tootsie said...

bukan penggoda,
wuuuuu..i love u who loves this.kih kih kih.

J. Love said...

i broke up with my boyfriend because i was afraid of commitment (he dropped hints to propose, when i rejected, he cheated on me).

the reason i am still single but dating a guy is because with the (current) guy, i do not have to think about being committed.

senang cakap, i hate being committed to someone. because seriously, i am not ready. not at all.

plumpy.tootsie said...

j.love,
heel yeah,babe.when u r not ready yet,flirt is the best.nak commit ssh la kalau belum sedia.

hamzah ian said...

oi.. gua dtg lg nih.. hahaha

AyuE SurihanyOt said...

entah..bangga apa la sgt dgn single tu...

tengok macam gua kapel ngn shahz jaszle tu..rilek je gua mengaku...ehh ada kena mengena dgn entry ke??

plumpy.tootsie said...

hamzah ian,
oi.terima kasih dtg.haha

ayue surihanyot,
KAH KAH KAH!lu mmg stail lah!

adrinaqamarina said...

macam setuju je komen hamzah!